top 31

Alle groepen

Musical Groep 8

Donderdagavond 29 juni voerde groep 8 de musical 'Help we zijn het bruidspaar' kwijt.  Het dorpshuis zat helemaal vol. Wat hebben we genoten van de kinderen en de musical!

Hieronder een link naar een uitgebreide fotoreportage.

https://myalbum.com/album/Ek0ckajWyUP3 

DSC02150 Small

Leerlingenraad vergadert in het gemeentehuis

4 april vergaderde de leerlingenraad in het gemeentehuis in Hoornaar. Meer informatie is te vinden onder het kopje leerlingenraad op deze website. Meer foto's zijn te vinden in het fotoalbum.IMG 2794

GiGa les freerunning

26 januari kregen alle leerlingen een clinic freerunning van meester Jurre van GiGa. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met een sport, waar de kinderen in ons dorp geen les in krijgen. 
Freerunning is een spectaculaire sport waarbij je zo snel mogelijk verplaatst over en met obstakels.

Veel leerlingen maakten zelfs een heuse muursalto. Hieronder alvast een spectaculaire foto. Andere foto's verschijnen waarschijnlijk later onder de groepen op deze website.

IMG 20170126_091746_Small

1e welpenteam en 1e pupillenteam beiden kampioen Giessenlandentoernooi

woensdagmiddag 11 januari vertrokken we met 4 welpenteams en 1 pupillenteam naar Hoogblokland voor het jaarlijkse Giessenlandentoernooi.

Er werd goed gespeeld door alle partijen. Het derde en vierde welpenteam vielen net buiten de prijzen,  Het tweede welpenteam eindigde op de vierde plaats. Geen beker, maar ze mogen wel door naar de volgende provinciale wedstrijd. Het eerste welpenteam en het eerste pupillenteam speelden zo goed, dat ze zelfs beiden kampioen werden. Een knappe prestatie. Het eerste welpenteam mag deze keer zelfs de wisselbeker (3x gewonnen) houden.

Hieronder alvast een paar foto's. Andere foto's staan in het fotoalbum op deze website.

Meester Gerrit hartelijk dank voor de trainingen. We kunnen ons geen betere trainer voorstellen!

 IMG 2509 IMG 2471 
 IMG 2473  IMG 2495

voorleeskampioen School met de Bijbel 2016

25 november werden de voorleeskampioenschappen van de School met de Bijbel georganiseerd. Na de voorrondes mochten Kai Voormolen, Inge Boer, Elseline Bikker meedoen namens groep 8 en Roosmarijn Koekkoek, Merel Zijlstra en Sterre van Mastrigt  namens groep 7. De jury werde gevormd door Jesper, Nikki (wethouders van de leerlingenraad, Caroline Vreugdenhil (oudercommissie), Hanneke van Vliet (bestuur), Angelique van Wijk (biebmoeder), juf Mery (leerkracht) en een leerling uit groep 8.

We hebben met elkaar enorm genoten van het voorlezen. Er werd uitzonderlijk goed voorgelezen, we zijn er trots op!

Uiteindelijk werd Merel de winnaar van onze school. Hieronder plaatsen we een paar foto's. De rest van de foto's staan in het fotoalbum op deze website.

IMG 2405   IMG 2411  IMG 2412
 IMG 2415  IMG 2416  IMG 2423

Actie voor voedselbank

In de maand november hielden we een actie voor de voedselbank. Jankie Verhoeven heeft in de klassen uitleg gegeven over de voedselbank. Kinderen namen producten mee en leverden deze in op de bank die in de hal stond. Groep 8 overhandigde  een grote hoeveelheid producten  aan de voedselbank Giessenlanden en Zederik in Arkel.  

IMG 1077

IMG 2422

School met de Bijbel in Noordeloos wordt afvalvrije school

Lees meer...

verkiezingsdebat

Maandag 5 oktober was ons jaarlijkse verkiezingsdebat. De partijen zijn al drie vrijdagmiddagen flink aan de slag. De gang is versierd met posters, reclame materialen zijn gekocht voor de verkiezingsmarkt. programmaboekjes zijn gemaakt. Dit jaar hebben de partijen niet alleen gedacht aan punten voor de school, maar nu ook voor ons dorp. 

IMG 0572  IMG 0573   IMG 0574
 IMG 0575  IMG 0577  IMG 0578
 IMG 0579  IMG 0580  IMG 0582

Oefenen Muiswerk!

Wilt u thuis met uw kind weer aan de slag gaan met het oefenen via Muiswerk, dan kunt u de inloggegevens gebruiken van vorig jaar, deze zijn ongewijzigd gebleven.
Mocht u deze gegevens niet meer hebben vraag dan even de gegevens op bij de huidige leerkracht.

De link naar de website is: http://online.muiswerken.nl/smdbnoordeloos

Subcategorieƫn

smdb slinger

bottom 31